Upplev Sverige

Visst är det härligt att resa till andra länder och få uppleva det landets kultur. Varmare klimat är också något som lockar då vi kan ha ganska kalla och långa vintrar här hemma. Trots detta så kan det vara trevligt med semester på hemmaplan. Upplev Sverige om du inte redan gjort det. Det finns platser som helt klart är värda att besöka.

Sommarsemester

Sommar kan vara helt fantastiskt att resa runt i vårt avlånga land. Våra tre största städer, Stockholm, Göteborg och Malmö har mycket att erbjuda under sommaren. Inför planeringen av er semestertripp så kan det vara en fördel att kolla upp Elite Hotels som brukar ha flera trevliga erbjudanden. Det kan vara familjeäventyr eller romantiska upplevelser i samband med bokning av hotellrum. Sverige är magiskt sommartid och det finns mycket att uppleva oavsett var du väljer att åka.

Vintersemester

Vintertid så kanske det är skidåkning som ligger främst på önskelistan. Även här så finns det fantastiska backar att uppleva. Främst i norra delarna av vårt land. Åre kanske är det ort som är mest känd. Längre norrut så finns det flera trevliga skidorter att besöka. Kittelfjäll är en liten pärla i Västerbottensfjällen och som de senaste åren genomgått en stor förvandling. Det är inte den största skidanläggningen men skidåkningen är fenomenal i dessa backar. Så passa på att uppleva de Svenska fjällen i vinter om du inte redan gjort det.

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier