Sverige är fantastiskt

Visst är det härligt att ge sig ut på olika resor. Det är idag enkelt att ta sig ut i världen och vi vill gärna få uppleva nya spännande länder. Kanske det är så att det är dags att återupptäcka vårt eget land. Sverige är fantastiskt på många sätt och det finns många härliga smultronställen som man bara måste uppleva.

Kanske är det så att kommande semester blir att uppleva Sverige på något sätt. Sätt er ner med en Sverigekarta och kolla upp ställen som ni inte har besökt tidigare. Vårt avlånga land har mycket att erbjuda. Allt från större städer till mindre pittoreska orter. Skriv ner de orter som ni är mest intresserade av. Det finns mycket att se både i södra Sverige såsom i de norra delarna. Vinter som sommar än om sommaren är en fantastisk semesterperiod.

Kanske ni gör en roadtrip och besöker flera av dessa orter som ni vill se. Med en bilsemester så kan ni stanna var ni helst vill om ni ser något intressant sevärdhet efter vägen. Varför inte en tältsemester där ni bokan in vissa campingplatser och fricamping vissa nätter. Med den frikostiga allemansrätten så kan ni nästintill tälta var som ni än önskar. Kolla dock upp om det är okej att ställa upp tältet på den plats ni önskar.

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier