Roliga resor

ResaOm man frågar vad folk är intresserade av eller vad de skulle vilja göra mer av så får man ofta resa till svar, vilket inte är så konstigt eftersom det som bekant är väldigt roligt att just resa och så finns det ju också en hel del olika typer av resor man kan göra.

Golfresor

I takt med att det blivit allt vanligare att spela golf har det också blivit allt mer populärt med golfresor av olika slag. Att ta med sig klubborna och ge sig iväg och spela på banor utomlands är alltid roligt och spännande, framför allt under vintern när det svenska klimatet inte riktigt tillåter golfspel. Några populära resmål för golfresor är bland annat Spanien, Portugal och kanske framför allt de brittiska öarna som Irland och Skottland.

Gifta sig på resan

Att gifta sig på resan är ett väldigt roligt sätt att göra bröllopet till något riktigt speciellt. Idag finns det flera resebolag som erbjuder specialresor just med inriktning på bröllop där möjligheten finns att få gifta sig på någon riktig paradisstrand i tropikerna eller varför inte på en snöklädd bergstopp någonstans i världen. Har man planer på att gifta sig på resan kan det vara bra att kolla upp lite vad som gäller för giftermål i det landet man tänkt gifta sig.

Äventyrsresor

För den som är ute efter något spännande och helt unika upplevelser är någon form av äventyrsresa det självklara valet. Vad gäller äventyrsresor så finns det många spännande resmål och typer, som till exempel safari i Östafrika, dykning i Sydostasien, bergsbestigning och vandring i Alperna eller varför inte en naturkryssning i Antarktis. En äventyrsresa är något som alla någon gång borde göra eftersom det garanterat är ett minne för livet.

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier