Njut av badsäsongen

Sommaren 2020 är semestrandet lite begränsat för oss alla. Men det finns fortfarande mycket att njuta av både lokalt eller om du har lyckats komma iväg till något tryggt resmål. En sak vi svenskar gärna gör sommartid är att bada och koppla av med sand mellan tårna. Det gäller både i våra egna vatten och när vi är utomlands i länder som Spanien och Grekland.

De viktiga badkläderna

Även en rofylld badsemester kräver viss planering där packningen utgör en viktig del. Badkläder är antagligen det du kommer att ha på dig under stora delar av vistelsen och därför bör du se över vad som finns i garderoben i god tid innan avfärd. Grundläggande är att satsa på stilrena alternativ av hög kvalitet. Hos onlinebutiken Phax hittar du ett brett utbud av både bikinis och hela baddräkter.

Skydda dig mot solen

Förutom badkläder är även solskydd essentiellt att ha med sig under varje bad- och solresa. Vilken produkt du väljer beror på din hudtyp men många av oss nordbor behöver en högre solskyddsfaktor som 30 eller 50. Komplettera kräm eller lotion med tunna täckande kläder och en bredbrättad hatt. I kombination med tofflor, badlakan och en rymlig snygg strandväska är du nu ordentligt utrustad för långa härliga dagar vid havet.

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier