Boka skidresa till Alperna under vinterlovet

Som alltid så gäller det att vara ute i god tid då det gäller att beställa resor under större lov. Att boka skidresa till Alperna under vinterlovet kan vara kört. Men det kanske kan finnas någon restresa kvar, frågan är om hur det ser ut med boendet. Nåväl, det kan vara värt ett försök.

Planera skidresan väl och se till så ni får en så bra resa som det går at få. kolla igenom skidutrustning och annat innan det är dags att åka. Kanske det behövs något nytt om så ”bara” skidglasögon. Kolla upp så att bräda och skidor är åkbara. Slipa på stålkanter och fixa om det är något som behöver ordnas innan ni åker. Väl på plats så ska ni inte behöva lösa problem med utrustningen utan veta att det är bara att köpa liftkort och ge er upp i backarna.

Om inte Alperna blir ett alternativ för er så finns det mängder med bra skid- och snowboardåkning i de svenska fjällen. Tandådalen och Stöten kan vara de fjäll som ligger lägst söder ut. En liten bit uppåt så ligger Ramundberget. Sedan så finns det mängder med orter som erbjuder otroligt bra backar. Förutom Åre och Duved så finns Borgafjäll, Kittelfjäll och Tärnaby och Hemavan i Västerbottens inland. Längst upp i norr så hittar vi backar som Riksgränsen som kan vara den mest kända.

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier