Aktivera semestern med träningsresa

cross-country skiing

Allt fler väljer att aktivera sig på sin semester och att åka på träningsresor har blivit mer och mer populärt. Många vill ha ut något av sin semester och kombinerar gärna gym, gruppträning eller löpning med sköna stunder på stranden eller vid poolen. Semestern är ett bra tillfälle för många att träna mycket utan att jobb och annat kräver uppmärksamhet och energi.

Just därför är det ett perfekt tillfälle att kanske testa något nytt, eller bara hålla igång den goda vanan med att träna även fast rutinerna är lämnade hemma. De senaste åren har utbudet av olika träningsresor ökat markant och vare sig du vill ägna dig åt skidåkning i Alperna eller yoga på en indisk strand, kan du garanterat hitta något som faller dig i smaken. Bland arrangörerna som erbjuder träningsresor finns bland annat Må bra, Apollo och Springtime. Alla kan åka med på träningsresor oavsett nivå, både elitidrottare och vardagsmotionärer.

Att tänka på inför träningsresan

Bland det viktigaste inför resan är packningen och när det kommer till träningsresor finns det lite extra att komma ihåg att packa ner. För att kunna få ut så mycket som möjligt av träningsresan gäller det att ha med sig rätt kläder och eventuell utrustning. Kläder för sport som sitter bra och som du kan röra dig i är viktigt, precis som bra skor utifrån den aktivitet du tänker ägna dig åt. Länna Sport har ett stort utbud av bra träningskläder oavsett om det är löpning eller alpin skidåkning som står på agendan för din träningsresa. Där hittar du det mesta du kan tänkas behöva från flera olika märken för alla typer av aktiviteter. Utbudet erbjuder både design och kvalitet.

Planera din packning väl inför träningsresan och skriv gärna en packlista innan, som du kan bocka av, så är du säker på att inte glömma någon viktig träningsdetalj hemma. Vad vore löparresan utan löparskorna, till exempel?

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier